Gewoon Michel  Schilderwerken

Ruimte voor je slogan

 SCHILDER VEENENDAAL

Ambachtelijk Schildersbedrijf

Met schilder Gewoon Michel haalt u echt vakmanschap in huis. Ik ben een schilder die het ouderwetse schildersambacht volledig beheerst. Mijn schildersbedrijf in Veenendaal biedt vakmanschap aan particulieren, bedrijven, aannemers, vve's en scholen in de regio van Veenendaal. Ik schilder gegarandeerd met professionele producten en materialen voor zowel binnen- of buitenschilderwerk, maar ook houtrotreparaties en wandafwerking. Dit alles met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.


Aanbod in schilderwerk

Schildersbedrijf Gewoon Michel biedt een groot aanbod aan schilderwerk. Bent u een particulier en wilt u  uw woning laten schilderen? Geen probleem. Heeft u slechts één ruimte die geschilderd moet worden? Ik sta graag voor u klaar.

 

Heeft uw bedrijfspand een opknapbeurt nodig? Ik bied een totaalpakket aan schilderwerkzaamheden om uw pand weer het visitekaartje te maken van uw bedrijf. Een kamer, kantoor, keuken, trapopgang opnieuw schilderen maakt een verschil van dag  en nacht.

Expertise voor u
Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan mee
r traditionele technieken of moderne materialen: succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, ik sta voor u te allen tijden klaar om u te voorzien van mijn expertise.

Garanties van Gewoon Michel Schilderwerken

Als u klant bent van Gewoon Michel krijgt u gegarandeerd de service die u verdient. Dit houdt in dat ik: 

 

 

•   Tijd neem voor elke klus

 •   Handmatig schilder 

•   Werk met professionele en milieuvriendelijke A-merken 

•   Nauwkeurig en precies werk aflever
 
•   Weet welke producten en materialen te gebruiken voor het bewerken van verschillende oppervlakten.

 

 

Zo komt uw project bij Schildersbedrijf Gewoon Michel altijd goed uit de verf voor een gunstige prijs. 


Milieuvriendelijk

Sinds het jaar 2000 mogen schildersbedrijven alleen maar watergedragende verf gebruiken voor binnenwerkzaamheden.

Wij Gewoon Michel Schilderwerken houden ons aan de regelwetgeving, dat er geen gevaarlijke verfdampen kan worden ingeademd door de schilders en de opdrachtgevers, en geen oploshoudende verfstoffen vrij kunnen komen in uw directe omgeving, wat bijzonder slecht is voor de gezondheid. Wij geven u de garantie voor een gezonde werkomgeving en gebruiken alleen maar....

Milieu-vriendelijke verf voor binnen wat al jaren door ons wordt gebruikt voor een perfect eindresultaat.

Schoonmaken van uw schilderwerk

Signaleer ieder voor- en najaar de kritieke punten van uw schilderwerk om met name houtrot te voorkomen. Met name de onderhoudsgevoelige plekken verdienen meer aandacht. Welke plekken zijn dat? De zogenaamde overgangen tussen liggen en staand houtwerk (hoeken). Maar ook de onderkant van hout en multiplex, de zogenaamde houtverbindingen en uiteraard het schilderwerk van uw glaslatten. Met het regelmatig schoonmaken, voorkomt u vuil, zand ophopingen waardoor de verflaag beschadigd wordt. Gebruik lauwwarm water en een vochtige doek. Eigenlijk ook heel logisch, waar water blijft staan wordt het schilderwerk aangetast. Neem met het schoonmaken de boven- en onderkant van ramen e deuren mee, het zal u verbazen hoeveel vuil zich hier aan hecht.

Controle schilderwerk

 Als u aan het schoonmaken bent kunt u het houtwerk goed inspecteren en controleren op beschadigingen. U moet er vooral op letten of de verf aan het poederen is, kijk goed of er een waas op uw “vaatdoek” achterblijft. Dit betekent dat de verf namelijk aan het loslaten is en niet meer goed hecht waardoor het de beschermende functie verliest. Verder is de verkleuring van de verf een aanwijzing, scheurtjes en of blaasjes. Een groene aanslag op het schilderwerk aan de buitenzijde betekent dat u last heeft van vocht. Deze groene waas wordt namelijk veroorzaakt door de aanwezigheid van mos of alg. Verwijder dit dan ook onmiddellijk als u dit ziet.


Uw Schilder in Veenendaal

Bezoek ook mijn Webshop 

Opbellen
E-mail