Gewoon Michel  Schilderwerken

Ruimte voor je slogan

Schilder Veenendaal Gewoon Michel analyseert de staat van het schilderwerk van uw huis of bedrijfspand en adviseert u over de beste oplossing zodat u jarenlang plezier heeft van het schilderwerk. Hierbij worden uw wensen met de mogelijkheden naast elkaar gelegd. U krijgt een duidelijke offerte waarin alle werkzaamheden en planning wordt beschreven.

Schilderdiensten

De volgende diensten biedt Gewoon Michel aan: 

  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Behangen
  • Glasvezel behang
  • Houtrotreparatie
  • Kleuradvies


 

Buitenschilderwerk

Gewoon Michel verzorgt al het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis en eventueel de tuin. Buiten schilderen stelt hoge eisen aan het schilderwerk. Door mijn ervaring als schilder op het gebied van buitenschilderwerk geef ik u graag advies op maat. Voor advies of een vrijblijvende offerte neemt u contact met mij op.

 

Stel het onderhoud van uw pand niet uit en laat Schildersbedrijf Gewoon Michel uit Veenendaal bij u langskomen. Voor het buitenschilderwerk gebruik ik hoogwaardige producten die tegen een stootje kunnen. Oude verflagen van bijvoorbeeld de gevel, kozijnen en deuren worden eerst verwijderd Verweerd en verrot hout maak ik weer als nieuw. Daarna geef ik het een fris kleurtje en een mooie laklaag. 

Stel het onderhoud van uw pand niet uit en laat Schildersbedrijf Gewoon Michel uit Veenendaal bij u langskomen. Voor het buitenschilderwerk gebruiken we hoogwaardige producten die wel tegen een stootje kunnen. Eerst verwijderen we oude verflagen van bijvoorbeeld de gevel, kozijnen of deuren. Verweerd en verrot hout maken wij weer als nieuw. Daarna geven we het een fris kleurtje een mooie laklaag.


Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag geeft uw huis of pand een frisse uitstraling. Gaat u voor een fel kleurtje of wilt u liever een tint die meer rust uitstraalt? Ik verzorg professioneel binnen schilderwerk in elke gewenste kleur. Ik werk alleen met de beste A-merken, die vriendelijk zijn voor het milieu. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u ook bij Gewoon Michel terecht. Zo laat ik het houtwerk van uw kozijnen er weer als nieuw uitzien en heeft de gevel weer een perfecte coating. Mocht u het lastig vinden om de juiste verfkeuze te maken, dan geef ik u gedegen kleuradvies volgens de laatste woningtrends. 

 

Behangwerk

Ik maakt gebruik van hoogwaardige behangproducten op basis van vinyl, vliesbehang of glasweefsel die in ieder gewenste kleur en patroon afgewerkt kunnen worden.

                           


Betonlook muurverf

Een passend alternatief  is het gebruik van een betonlook muurverf. Afhankelijk van het gewenste effect, wordt deze muurverf in één of via meerdere lagen aangebracht. Als resultaat krijg je een muur met een mooie betonlook uitstraling. Er zijn verschillende tinten beschikbaar van deze bijzondere muurverf. Daarnaast is het een mooi alternatief en tevens een goedkope oplossing van stucwerk of wandtegels.

 


Houtrotreparatie

 

Houtrot is een vaak veel te laat geconstateerd probleem. Het oplossen juist daarom absoluut vakwerk.

Door houtrotreparties kunt u veel geld besparen. De voorbereiding, uitvoering en nabewerking zijn essentieel voor de duurzaamheid ervan. Benard Schildersbedrijf kan bij de reparatie gebruik maken van tweecomponentenvulling, maar we kunnen u ook van dienst zijn in het gedeeltelijk vervangen van aangetaste delen. 

Hoewel reparatie vrijwel altijd de voordeligste keuze is, zijn er situaties denkbaar waarin vervangen de voorkeur heeft.  Na grondige inspectie en onderzoek, kunnen we u aan de hand van de staat van uw houtwerk een passend voorstel doen.


Kleuradvies

 

Als u verf gaat uitzoeken, zult u erachter komen dat er veel verschillende nummers en codes zijn om aan te geven om welke kleur het gaat. Als u de juiste nummers kent, dan maakt dat het zoeken in de verfwinkel een stuk gemakkelijker. De verfkleuren die veel voor buitenschilderwerk worden gebruikt, hebben een RAL nummer. Verffabrikanten geven hun verfkleuren vaak een eigen nummer of naam.

U kunt de juiste kleurnummers natuurlijk opvragen bij schilder Gewoon Michel. We zetten de meest gebruikte kleuren alvast voor u op een rij.

·      RAL 9010= zuiver wit

·      RAL 9001= creme wit

·      RAL 1015= ivoor wit

·      RAL 6009= dennegroen

·      RAL 7016= antraciet grijs

·      RAL 5003= saffierblauw

·      RAL 3005= wijnrood

·      15.10= monumenten groen (Sikkens)

·      15.10= gelders blauw (Sikkens)

·      15.77= zandsteen geel (Sikkens)

·      45.15= engels rood (Sikkens)

·      05.85= mergelwit. (Sikkens)

                                                                                                                                                                                                          


 

 


Opbellen
E-mail